Plaža kuća u Montauku od strane Space Exploration

New York Design Studio Space Exploration predstavlja projekat rekonstrukcije trospratne kuće u podjelu, smještenom u Montauku (Njujork). Ova kuća, u vlasništvu mlade porodice, izgrađena je na vrhu gusto šumovite litice. Windows nudi pogled na Fort Pond i Fort Pond Bay. Ne-trivijalni raspored obuhvata otvorenu kuhinju i dnevni boravak na gornjem spratu gdje članovi porodice okupljaju za druženje.

Prednosti glavnog stambenog prostora su veliki prozor na stropu i klizna staklena vrata koja ispunjavaju prostoriju prirodnim svetlom.

Uopšteno govoreći, unutrašnjost je napravljena u neutralnoj paleti boja, ojačana belim zidovima i podovima i dopunjena nameštajem svetlih, toplih tonova drveta. Bele površine oštro odražavaju svetlost, čineći prostor otvorenim i prozračnim.

Nameštaj su kupljeni od strane vlasnika kuće tokom putovanja u Evropu, kao iu Maroku i Centralnoj Americi. Rezultat je eklektičan enterijer.

Jednostavno drvo stepenište, poput podnih obloga od drveta, odražava neformalnu estetiku kuće.

Gledajte video: Friends With Benefits

Ostavite Svoj Komentar