Lagano moderno ažuriranje kod kuće u Sidneju

Ova uža kuća obične zgrade je stečena i poboljšana lično od strane direktora australijskog arhitektonskog projekta LAVA - Chris Bosse. Tivoli terasa, površine od sto deset kvadratnih metara, nalazi se u Australiji, u istorijskoj četvrti Sydney - Paddington.

Glavni cilj ove transformacije bio je mešanje senzacija iz unutrašnjosti i spolja. Završavajući, inspirujući mir i spokoj, atmosfera u stilu sredine prošlog vijeka i moderno osvjetljenje postavljaju karakter unutrašnjosti ove kuće, čija širina nije ni više od četiri metra duž cijelog dijela.

Novi drveni podovi prolaze kroz kuhinju, trpezariju i dnevni boravak kako bi stvorili efekat neprekidnog prostora, prema arhitektama. Dnevna soba ulazi u dvorište sa kliznim prozorima, a paneli od punog drveta pružaju hlad i osećaj privatnosti.

Nova kuhinja smještena u srcu kuće. Ima kuhinjski otok po meri i bočni naslon za umivaonik koji odražava svetlost. Tradicionalna geometrija koraka kuhinjskih elemenata, kao što su frižider, pećnica, ormar i kapuljača, izravnana je tako da je izgled bio solidan i orijentiran.

Arhitekte su pokušale maksimalno iskoristiti prostor, uz pomoć polica koje se spuštaju od poda do plafona u dnevnoj trpezariji. Mala soba iznad poda pretvorena je u drugu dnevnu sobu.

(Informacije koje je pružila LAVA, Fotografije Brett Boardmana)

Gledajte video: KAKO PISATI OGLAS U BOJI NA SKILL ARENI? *kupili smo market u sred videa?*

Ostavite Svoj Komentar